e

tala fou

Elfbar E-Sikaleti e sili atu i le pasene fa'aletulafono o le Nicotine i Peretania ma ua aveese mai fata i le tele o faleoloa vape.

Na ta’ua e Elfbar sa ia solia ma le le iloa le tulafono ma faatoese ma le loto atoa.

r10a (2)

Elfbar 600 na maua e aofia ai le itiiti ifo ma le 50% sili atu le nicotine nai lo le pasene faaletulafono, o lea ua aveese mai fata o le tele o faleoloa i Peretania.
Fai mai le kamupani na latou solia ma le le iloa le tulafono ma faatoese ma le loto atoa.
O loʻo faʻamatalaina e le au atamamai lenei tulaga e matua faʻalavelave ma lapataia tupulaga talavou i tulaga lamatia, lea e sili ona lauiloa ai nei oloa.
Elfbar na faʻalauiloaina i le 2021 ma faʻatau atu le 2.5 miliona Elfbar 600 i Peretania i vaiaso uma, faʻamauina mo le lua vaetolu o le faʻatau atu o sikaleti eletise uma.
Ole tapula'a fa'aletulafono o le nicotine i totonu o sikaleti e 2ml, ae na fa'atonuina e le Post se su'ega o tofo e tolu o le Elfbar 600 ma maua ai o le nicotine i le va o le 3ml ma le 3.2ml.

uk ecig (1)

Na ta‘ua e Mark Oates, o le faatonu o le faalapotopotoga o le puipuiga o tagata faatau, We Vape, o taunuuga o le suesuega a le Post e uiga ia Elfbars, sa matua popole lava, ma e manino lava o loo i ai ni mea sese i le tele o tulaga.
“E le gata ua maualuga tele mea o lo’o i totonu o le suavai fa’aeletoroni, ae o lo’o fa’atinoina fo’i siaki ina ia mautinoa le usita’ia o nei ta’iala, pe le’i tupu pe le lava, so’o se tasi e sapalai atu sikaleti eletise i maketi i Peretania e tatau ona usita’ia lea tulafono. "
"Pe a foliga mai o loʻo faʻaalia e le au taʻalo tele i lenei pisinisi se auala e faʻaleagaina ai le igoa o sikaleti eletise ma isi oloa aoga, e matua faʻanoanoa lava. Matou te faʻamoemoe o le a faia e le Drug and Health Products Regulatory Authority (MHRA) se suʻesuʻega atoatoa o lenei mataupu.”

 

UKVIA-tag-Mula-1024x502

 

UKVIA faʻamatalaga:
I le tali atu i le faasalalauga lata mai a Elfbar, na tuuina atu ai e le British Electronic Tobacco Industry Association le faamatalaga lenei:
Matou te iloa na tuʻuina atu e Elfbar se faʻasalalauga ma maua ai o nisi o ana oloa na ulufale atu i Peretania, faʻapipiʻiina i tane eletise eletise ma le malosi o le 3ml.E ui lava o se tulaga masani lea i le tele o vaega o le lalolagi, e le o le tulaga lea iinei.
E ui lava e le oi latou o ni sui auai o le UKVIA, ua matou sailia ni faʻamautinoaga ua latou faʻatautaia le mataupu ma faia fesoʻotaʻiga talafeagai ma pulega talafeagai ma le maketi.Matou te malamalama o loʻo latou faia vave gaioiga ma o le a suia uma faʻatauga afaina.
O loʻo matou faʻatali mo nisi faʻamatalaga mai le MHRA ma le TSO i lenei mataupu.
UKVIA e le taliaina soʻo se ituaiga e faʻatumu ma le loto i ai a latou meafaigaluega.
E tatau i tagata gaosi oloa uma ona tausisia tulafono a Peretania i luga o le tele o vai eletise ma le maualuga o le maualuga o le nicotine, aua e ese mai le lalolagi atoa.


Taimi meli: Feb-08-2023